Reviews


4 stars after 187 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2x besteld voor afhaal en 2x te laat. Maar voor de rest is het eten fantastisch. Niet normaal lekker. 1/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkk eten! Super burgers en snelle levering, waardoor de burgers en frietjes lekker warm zijn. 1/15/2021
Bedankt!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs was heel lekker en de homemade fries knapperig. Coleslaw en corn on the cob maken het compleet. Heerlijk zo om de hoek. Alleen het inloggen werkt nog steeds niet. 1/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De hamburgerbroodjes waren drijfnat aan de onderkant . Niet fijn 1/13/2021
Wat vervelend om te horen, we hebben je een bericht gestuurd en hopen dat je blij bent met onze oplossing!
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes kwamen koud aan 1/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden we veggie salade en die vonden wij voor een veggie salade redelijk pikant, en we hadden juist een milde salade verwacht, voor de rest was alles top! 1/13/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrr This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit eten. Levering precies in de aangegeven tijdslot 1/9/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke cheeseburger met kalfsbacon, ook hele goede friet bij Barstow, aanrader! 1/6/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superrrrr gegeten! 1/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen stickers bij zaten. 1/5/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The sweet potatoe fries were very thin and the burger could have been made with more love - normally quality is better, but food still was good. 1/4/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Frietjes waren vrij zwart en vettig. Terwijl ze vroeger altijd knapperig en geel waren. Wellicht opnieuw opgebakken? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/3/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always lekker 12/24/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good food, recommend it! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
😢 my kid’s cheese burger has no cheese on it 12/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I've been ordering from Barstow for 2 year now but tonight my burgers buns were severely burnt :( I was hungry so didn't send it back, just ate the patty. Such a pittu cause usually yo 12/16/2020
Dear Charissa, We're sorry to hear about the burned burger buns. We would love to do a do over and give you a quality burger, can you send a text to +31202103623 ?
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 12/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel lekker 11/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is de tweede keer dat ze vergeten het extra spek toe te voegen dat ik heb betaald. De BBQ-saus was te pikant, dat is geen BBQ-saus! 11/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was iets te koud 11/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
All good 11/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bel liever en persoonlijk contact maar dat ben ik This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salad with the menu was very small this time 11/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vreemd dat er quacamole bij zat ipv avocado en een ei op een vegan bowl wat niet op de kaart staat. En vroeger zat er tempe bij. 11/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten,alles kwam warm en heet aan,binnen 30 min bezorgd 11/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag waren die frietjes helaas al koud. Verder alles top (zoals gewend :)) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De twee drankjes die hoorden bij de twee menu’s die we hadden besteld ontbraken. We bestellen al langere tijd regelmatig bij barstows, want het eten is lekker, maar zeker 3 van de 5 keer ontbreekt er wat of is er een fout gemaakt bij de bestelling. Gek dat ze dit niet op orde te krijgen is. Het was overigens prima op tijd en weer lekker. 11/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de shrimp bowl niet lekker en niet hoe ie normaal is. 11/12/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en hamburger erg lekker 10/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker, beste friet bezorgd ooit (knapperig en smakelijk, fijn dat er niet so veel kruiden meer op zitten als vroeger!) 10/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekker eten, tegen een goede prijs. Service is ook super! Heel tevreden over Barstow 10/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedenavond , Waar we normaal gesproken enorm tevreden zijn, vandaag niet echt. We hadden een chicken burger besteld en kregen een cheese burger. Horen graag nog even! Beste groet, Jurjen van Rees 10/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker, bestelling compleet, echter wel wat koude frietjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The ribs were not spicy at all and were well overcooked, not tenderness as it should be. 10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipvleugeltjes zaten veel te doordrenkt met bbq saus. Burger en frietjes heerlijk 10/16/2020
Ijburg Eats 4 stars after 187 reviews
Ijburg Eats