Reviews


4 stars after 133 reviews
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goedenavond , Waar we normaal gesproken enorm tevreden zijn, vandaag niet echt. We hadden een chicken burger besteld en kregen een cheese burger. Horen graag nog even! Beste groet, Jurjen van Rees 10/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker, bestelling compleet, echter wel wat koude frietjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
The ribs were not spicy at all and were well overcooked, not tenderness as it should be. 10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kipvleugeltjes zaten veel te doordrenkt met bbq saus. Burger en frietjes heerlijk 10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en heerlijk! 10/12/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spare ribs zijn echt master!! 10/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De tweede keer dat mโ€™n bestelling niet in zโ€™n geheel aankwam. Online een bestelling geplaatst van bij 100,- euro. Dit keer had ik ook nog eens van tevoren na gebeld of het dit keer aub in 1 x goed zou gaan? De vriendelijke dame zou het doorgeven. Tevergeefs. Jammer. Ik bestel hierom niet snel meer bij jullie. Fijne avond 10/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker eten 10/8/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
food arrived barely warm, salads were mushy; wonโ€™t order again soon unfortunately because the burger was tasty 10/1/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top en super lekker comfort Food! Vooral de cheeseburger was onze favoriete 9/30/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst zijn we niet zo tevreden. Eten was koud. En de poke bowl kip bestond uit voornamelijk sla.. erg jammer 9/23/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/13/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service. Eten is helemaal prima. Wel burger incompleet (geen ei erop). Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de stortregen, snel warm en lekker eten in huis ๐Ÿ˜‹๐Ÿ‘๐Ÿป 8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer dat ik bij jullie besteld had gaf ik ook de kwaliteit 5 sterren echter de laatste twee keer vond ik het aanzienlijk achteruit gegaan, het broodje was erg zompig en de temperatuur viel ook tegen hoewel ik dit uiteraard kan begrijpen. 8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik ben heel tevreden iver barstow 8/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde langer dan aangegeven en online tool bleef hangen op "bereiding". Dus best onduidelijk. Bezorger stond ook niet echt open voor feedback hierover. Burrito was lekker maar Taco & frietjes waren koud en hard, de vegetarische tacos niet er smaakvol. 8/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Koude frietjes en koude taco 8/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een veggie salade bowl, alleen de inhoud kwam niet overeen met de omschrijving op de website. Er zat geen tempeh in, geen avocado (alleen een kwak guacamole) en heel weinig quinoa. De groenten waren gegrilde groenten (paprika etc), niet de gemarineerde groenten die je in een frisse salade bowl zou verwachten. Op het plaatje is ook tomatentapenade te zien en een ei, deze waren ook nergens te bekennen. Echt een teleurstelling..:-( 8/26/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De cheesburger was niet gaar en dus niet warm. Jammer heb hem zelf nog in de pan moeten bakken. 8/20/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
om heerlijk te zijn vond ik de Borrito en de side dish chicken fingers erg flauw van smaak. Het mag een klein beetje pit hebben. zelf ben ik niet van pittig eten maar een beetje pit hoort bij een borrito. Erg jammer want ik bestel erg vaak bij KOH. Daarnaast druppelde er echt olie van de krokante broodjes. had het liever getoast gezien. frietjes waren lekker. vlees was ook lekker (was onderdeel van KOH). 8/18/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas voldeed het niet aan de wensen Zag er op de foto erg anders uit en was niet geheel duidelijk welke ingrediënten er nou wel en niet bij zaten 8/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fast delivery. 8/17/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk 8/15/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door de stromende regen waren de frietjes (en de tas) doorweekt. Maar met de bui van vandaag was het bijna onmogelijk om goed te bezorgen. Misschien rekening mee houden bij het inpakken? Verder nog de opmerking: lezen jullie deze terugkoppeling eigenlijk wel? Want ik heb al meerdere opmerkingen gemaakt over de vegetarische gerechten maar nooit reactie 8/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/13/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was als altijd heel lekker. Helaas gaat er echter circa 3 van de 5 weer wat mis en ontbreekt er iets of is een van de bestellingen anders dan besteld. Deze keer ontbrak het drankje bij een menu. 8/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde 70 minuten voordat mijn bestelling werd bezorgd (na 2x nabellen). Daarnaast was het eten KOUD! Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets heb besteld bi Barstow. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch voedsel- dit restaurant beschikt over meerdere keukens (welliswaar Barstow en Koh, maar ik kon in 1 bestelling uit beide menukaarten bestellen). Scheen ongelooflijk druk te zijn vandaag. Desalniettemin geen gestresste personeelsleden aan de lijn gehad. Echt toppers zowel het personeel als de gerechten. Ben helemaal hooked: de rendang taco met zachte flour tortila is om he vingers bij af te likken! Heerlijk. Zo ook de cheesecake als toetje. Daarnaast de tuna bowl en de Barstow hamburgers met speciaal sausje. Heb al meerdere keren kunnen betsellen tijdens Corona quarantaine. Daarnaast ook afgelopen weke keer gezellig op terras aldaar gegeten. Personeel; ongelooflijk aardig, klantvriendelijk en service gericht. Eigenaar idem Menukaarten: top Absolute aanrader Koh, Barstow en de Toko bij winkelcentrum Ijburg. een veelvoud van 5* waardig 8/8/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Goede burgers, patat en milkshake. 8/7/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke saladbowl met kip gegeten 8/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Koude friet, salade niet goed verpakt, te veel geld voor wat je krijgt 8/5/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk eten (burgers). Goed vlees en binnen 38 minuten bezorgd in Muiden (De Krijgsman). 8/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Burger was completely raw from the inside and tasteless. Ribs were below usual standard. Also providing only two small tortillas for an 8 euro taco is really poor. Price-quality wise this is not worth it anymore. 7/28/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger heerlijk, veel minder klef dan eerst! Patat koud helaas 7/27/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
The orders are sometimes incorrect. One time the kids menu was incomplete, the apple juice was missing Another time I got the wrong burrito and wrong fries. After calling back, I got the correct order delivered in 15 minutes. 7/21/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The food and delivery here is always good. Today was the first time that they forgot a few items on the order, but after calling they quickly addressed the problem and also sent us large tub of Ben & Jerry's' ice cream. Good food and good customer service, would always recommend. 7/16/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/14/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/10/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/6/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker en veel, zoals altijd! 7/3/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2020
Barstow Krijn Taconiskade 374 020-2103623
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere patat en burger was goed. 7/2/2020
Ijburg Eats 4 stars after 132 reviews
Ijburg Eats